LED display onderhoud & reparatie

↩ terug

Techniek staat voor niets dus het kan voorkomen dat een Led display niet volledig (meer) naar behoren functioneert. Zeker outdoor led displays zijn onderhevig aan weersinvloeden en dergelijke. En net als bijvoorbeeld uw auto, is het ook van belang om uw Led display goed te onderhouden, dit kan de levensduur en kwaliteitsbehoud aanzienlijk verbeteren.

Wij willen trots zijn op al onze projecten, intensief onderhoud en snelle service vinden wij dan ook van groot belang.
Koopt of huurt u een led display bij J.Vugts services dan bieden we u een gepast onderhoudsplan aan. Hierin zijn diverse factoren opgenomen:

 • Periodiek klein onderhoud
  • In sommige led displays zijn er ventilatoren zijn verwerkt om de temperatuur te regulieren. daardoor kan er een lichte stofvorming in het scherm ontstaan, dit zullen wij periodiek schoonmaken en filters vervangen
  • Ook de aansturing kan onderdeel zijn van het periodiek onderhoud. Zodat het geheel een storingsvrij blijft.
 • Groot onderhoud
  • Minimaal 1x per jaar voorzien we het led display van een intensieve onderhoudsbeurt, waarbij alle onderdelen worden gecontroleerd en eventueel preventief vervangen.
  • Dit groot onderhoud kan incidenteel maar kan ook onderdeel zijn van een scherp onderhoudscontract.
 • Reparatie op afstand
  • Storingen ontstaan in de aansturing en besturing van een led display, kunnen vaak, kosteloos, op afstand worden verholpen (Hiervoor dient uiteraard wel een stabiele internetverbinding voor aanwezig te zijn)
  • Dankzij onze professionele systemen is het mogelijk om op afstand een led display opnieuw op te starten of te configureren.
 • Reparatie op locatie
  • Mocht het toch onverhoopt voorkomen dat er een storing is ontstaan waardoor we ter plaatste moeten komen. Dan garanderen we ten alle tijden en reactietijd van maximaal 48 uur, en een gepaste service zodat u zo min mogelijk last ondervindt van een eventuele storing.

Storingsvrij ontwerp

J.Vugts services draagt er zorg voor dat alle factoren worden ondervangen die enigszins van negatieve invloed zouden kunnen op de werking van een led display. Waar mogelijk zorgen we er ook voor dat we op afstand storingen kunnen verhelpen en het display kunnen monitoren. Zo hebben wij systemen waarmee we toe in staat zijn om een led display te configureren en ook controle hebben over de temperatuur, stroomvoorziening en verbruik en helderheid van een led display.

Snelle toegang, zonder onnodige kosten.

In het ontwerp van een led display bekijken we al de mogelijkheden om zo makkelijk en efficient mogelijk toegang te hebben tot een led display of de aansturing daarvan. Hierin kan het bijvoorbeeld van belang zijn dat bij een display die op hoogte hangt dat we een toegang mogelijkheid creƫren waardoor het gebruik van een hoogwerker overbodig wordt, dit bespaart kosten bij onderhoud. Ook zijn er technische mogelijkheden bij een led display om van voren of van achteren in het display te kunnen komen, dit noemen wij een front service display of back service display. Als een display bijvoorbeeld tegen een gevel hangt is het van belang om in een front service display te voorzien. Bij een display verwerkt in een stellage kan een back service display meer uitkomst bieden.