Led display service, support en onderhoud

Led display service en support en onderhoud leveren we sowieso standaard bij een nieuw Led display. Maar ook als u al een Led display hebt en om wat voor reden dan ook bent u ontevreden over de werking ervan, dan bent u bij J.Vugts services aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring van een hoop verschillende Led displays en de techniek daarachter. Wij hebben daarom alle kennis in huis om vrijwel iedere storing zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. Maar daarnaast zijn wij ook erg bedreven in het optimaliseren van content, wij kunnen samen met u kijken naar de content van uw Led display, zodat dit interessanter word voor uw klant en eventueel uw adverteerders. Misschien kunnen we uw Led display wel (weer) winstgevend maken!

Ik ben geïnteresseerd in:

Gegarandeerde 48-uurs service.

Wij zijn van mening dat een Led scherm ten alle tijden goed moet werken, dus bieden we u, bij aanschaf van een Led scherm, een Onderhoudscontract aan met een 48-uurs reactie tijd in Nederland en (Vlaams) Belgie.

Voor content gerelateerde handelingen en storingen kunnen we zelfs een 5-uurs service garanderen. Wij zorgen dat we op afstand toegang hebben tot de aansturing van onze Led displays. Zo kunnen wij ieder uur van de dag content aanpassen. Maar ook eventueel storingen verhelpen door een scherm opnieuw op te starten. En de helderheid van een scherm aanpassen. En in veel gevallen kunnen we op afstand ook de temperatuur van een Ledscherm bewaken en beïnvloeden.

We verwijzen u ook graag naar onze download pagina waar u een uitgebreide lijst vind van de meest voorkomende programma’s die gebruikt worden voor de aansturing van led schermen.