Led scherm huren

Led scherm huren voor diverse toepassingen. Voor outdoor of indoor, mobiel of vast, groot of klein, hoge resolutie of grote afstand. J.Vugts levert niet alleen de materialen maar ook aansturing, content en installatie. We ontzorgen u volledig.

Tijdens evenementen, wedstrijden of activiteiten kan een led scherm om diverse redenen toegepast worden.

  • Om live beelden op te vertonen, bijvoorbeeld van een artiest. Zodat uw publiek altijd goed overzicht heeft en alle meekrijgt van wat er op een podium gebeurt.
  • Als (onderdeel van een) lichtshow of decor. Een Led scherm kan een enorme toegevoegde waarde hebben op de impact en ‘Wow-factor’ van een show, doordat er een enorme diversiteit mogelijk is in grafische content kunt u alles tot leven laten komen.
  • Informatie bord, u heeft een hele hoop informatie over te dragen aan uw publiek en bezoekers; zoals het programma, tijden, waar er geparkeerd kan worden en waar de toiletten zijn, de weersverwachtingen, hoe ze u terug kunnen vinden na het evenement, etc. Reden genoeg om een Led scherm te realiseren tijdens uw evenement.
  • Als Score board. Bij sport evenementen is het zaak om uw deelnemers en toeschouwer zo snel mogelijk te kunnen informeren over de huidige scores en stand van zaken. Maar tegelijkertijd is er voor sponsors erg interessant om op dat zelfde medium een interactieve reclame te kunnen vertonen. Dus een Led scherm is bijna onmisbaar en verdient letterlijk geld voor u en uw club.
  • Om (Live) uitzendingen zoals een voetbal wedstrijd op te vertonen. In 2016 bijvoorbeeld komt het EK Voetbal weer, en in plaats van dat men die wedstrijden thuis gaat volgen is het natuurlijk altijd leuker om dit op een plein of in het café te volgen samen met vrienden en bekende.

Leasen

U wilt een Led scherm voor een langere periode maar u bent niet in de gelegenheid om een scherm aan te schaffen. Neem dan even contact op want we kunnen een hele hoop mogelijkheden bieden die we graag met u bespreken.

 
Neem contact op voor meer informatie en om te reserveren.

Telefoon: 06-37241602